30 iunie 2013

“La urma urmei, ai timp...plăcerea este de partea noastră!” Royal Botanica

Imediat ce primăvara începe să adie plăcut a vară, fiecare dintre noi începem a ne face planuri de vacanţă, concedii...zile de neuitat alături de cei dragi. Nu uităm niciodată că vara nu are farmec fără soare, munte, noi puncte de vizitare a istoriei culturale şi nelipsită pentru mulţi dintre noi: marea - întinsă atât cât vezi cu ochii, apa calda, culoarea ei minunată, valurile mari care parcă doresc să-ţi vorbească, nisipul fierbinte şi muzica bună. Sper că am reuşit să vă relaxez citind aceste câteva rânduri despre vacanţă sau concediul mult meritat şi aşteptat.



Dacă totuşi nu am reuşit eu, am să-i las pe cei de la Royal Botanica să vă încânte cu  noul lor produs “ WAVE”...


Încă de la denumirea hamacului “WAVE” care înseamnă “val” în mai mult de 3 limbi străine, cu mai multe traduceri care au legatură cu relaxarea fizică şi psihică: val, a legăna, mişcare, a adia, etc. De aici încep să-mi dau seamna de profesionalismul echipei celor de la Royal Botanica, de pasiunea cu care lucrează şi ca urmare apreciez produsul finit ca un cunoscător în domeniu. Royal Botanica atât prin brand cât şi prin produsele pe care le comercializează, aduce frumuseţea naturală imbinată cu luxul “regal de clasă”.
Chiar dacă o perioadă de timp s-au ocupat de mobilier uzual, Royal Botanica a pus accentul pe calitate, pe un design nou şi special, toate acesta făcându-l să câştige un nume de marcă internaţional, admiraţie şi respect. Acest succes rapid dă un impuls companiei, care creează pe piaţă, nu doar mobilier de grădină, astfel, dând naştere unei linii unice de iluminat de exterior şi  mobilier de baie. Royal Botanica face câteva schimbări impuse de acest succes: echipa creşte într-un mod spectaculos, designul şi calitatea mobilierului se îmbunătăţeşte, datorită introducerii de noi materiale, cum ar fi: oţel inoxidabil, aluminiu şi diverse fibre sintetice. Fiecare piesă este proiectată şi gândită, astfel încât să ofere un amestec de perfect şi precizie, lux şi funcţionalitate, încât orice client Royal Botanica este privilegiat de mult “bun gust”.


“Valul” hamac a fost proiectat de Erick Nyberg, Gustav Strom şi produs de către specialiştii în mobilier de gradină de la Royal Botanica. Wave este produs din oţel inoxidabil şi material impermeabil având o gamă variată de  culori. Îmbinarea materialelor pentru producerea hamacului este făcută în aşa fel încât să permită unica senzaţie plutitoare, toate acestea fiind susţinute de un singur punct. Pentru realizarea perfectă a hamacului Wave toată echipa Royal Botanica s-a concentrat pe calitate în fiecare etapă, de la creearea schiţei până la producţie, distribuţie şi post-vânzare. Nici cel mai mic detaliu nu a fost trecut cu vederea. Un om înţelept, Leonardo Da Vinci, a spus la un moment dat: “Detaliile fac perfecţiunea, dar perfecţiunea nu este un detaliu.” – după acest motto a fost creat “Valul”


Lăsaţi-vă problemele acasă pentru a vă putea lăsa copleşit de un val de linişte şi relaxare. Wave va deveni locul dumneavoastră perfect pentru a locui pe timpul concediului, la jumatatea distanţei dintre pământ şi cer, legănâdu-vă în paşi de dans lângă briza mării calde. Nimic nu vă deranjează, totul vă încântă, natura se uneşte cu gândurile dumneavoastră şi luxul care vă înconjoară vă motivează către o altă destinaţie de vacanţă la fel de confortabilă.


Şi uite aşa un alt sezon minunat din viaţa noastră se încheie. Sper că am reuşit să vă aduc într-o lume minunată şi să vă fac să vă doriţi linişte, relaxare, confort şi lux. Vara este la jumatate şi sunt multe lucruri pe care credem că nu avem timp să le finalizăm, că nu putem să ne răsfăţăm şi să ne iubim măcar pentru 2 -3 săptămâni.

Vă doresc o vacanţă plăcută şi un VAL imens de relaxare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu