30 decembrie 2019

Pauză de numărat

Pauză de numărat

La sfârșit de an se conturează gândurile, listele cu ce am făcut, ce DA, cum și de unde să  înceapă așa-zisul an nou mai bine, mai frumos cu mult mai multă ambiție.
Îmi stă în fire mai puțin  să contorizez firele de nisip din clepsidră, însă în acest an magic ceva s-a adăugat în viața multor persoane din jur.
A.C. pui de om, cel mai nou suflet sosit în familia noastră la început de primăvară când teii înfloresc (pentru cunoscători).
Și uite cum am început să număr:
dimineți leneșe pline de alint și iubire,
descoperiri ale micilor plăceri de zi cu zi, multe râsete și veselie, cum te ating îngerii, cum te privește în ochi Doamne Doamne, cum aștepți și  nu aștepți o nouă zi, mai multe cărți citite, mai puțină cafea, mai mult dulce, mai puțini prieteni, mai multă familie, mai multă dragoste și mai multă, tot mai multă ( se poate? DA!) 😉.
Să nu credeți că totul se învârte în jurul lui... nu, el se învârte în jurul nostru. Este de ajuns să te privească, să râdă, să  plângă și te-ai topit. Nu că-i cioara noastră...
Este el magic, bun, vesel, fericit! ... și  Îi MULȚUMESC ca m-a ales să îl port, să îi fiu hrană, să îi fiu mamă, să îi fiu îndrumător, să îi pun aripi, să îl iubesc!

Am numărat! Sau poate, abia acum încep... 1...
Să fie! Să ne fie! ...bine, drag de fericire, clipe fără aer, lacrimi de  iubire, emoții, dăruire!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu