25 februarie 2013

GREEN T. HOUSE – casa de ceai verde

 Stil propriu de amenajare ascuns intr-un vis realizat. Un loc de poveste, o lume în arta este combinată cu elementele naturii: Casa -SPA de ceai verde din Beijing.

O altă lume, o lume de poveste unde fiecare își găseşte locul prin diversitatea stilurilor şi armoniilor. JinR – cea care a dat viaţa acestui loc este o artistă, un designer, o expert in materie de armonie vizuală şi tactilă. Green T. House este o adevărată oază de linişte, relaxare şi sănătate.

Arhitecţii au contribuit la creearea unor centre spa ce seamănămai degrabă cu nişte opere de artă. Combi - naţia mobilierului minimalist din diverse materiale: lemn masiv, ratan, piatră naturală, marmură, mătasuri, sticlă– toate îmbinând culorile pământului într-un puzzle de la care nu-ţi poţi lua privirea. Minimaliste şi extrem de elegante încăperile împrumută elementele vechi ale tradiţiei chineze, ceaiul şi transformă toate acestea într-o artămuzicală de design. O altă încăpere semnată JinR uneşte arta pământului cu frumuseţea spectacolului stelar. Un loc slpendid de relaxare care este compus din două fotolii albe din piele naturalăpe picioare de inox alături de o măsuţă de sticlă rotundă şi un telescop. Toate acestea sunt separate printro perdea de franjuri alb–gri, oferind o adiere de romatism şi intimitate.
Spectacolul nu se încheie – în aceiaşi încăpere amenajata cu discreţie: modernismul, arta şi clasicul stau de vorbă la masa transparentă.Scaunul roşu acrylic – forma potcoavă accentuează prin culoare spaţiul luminat natural, alături de scaunul negru infinit care face legătura directă cu telescopul. Plexi glas, sticlă transparentă, fineţuri de mătase, lemn masiv rotunjit – regăsim aceiaşi poveste de stiluri şi material diverse, toate nobilate cu luminănaturală. Aşa cum ne-am obişnuit uşile albe din lemn oferă intimitate, scaunele sunt spectaculoase prin înalţimea şezutului: 2.30 m,faimoase şi împunătoare în întreagă lume prin culoare şi material. Spaţiul este un loc de neimaginat, un loc inexplicabil de frumos. Design modern, artă contemporană şi imaginative divină, ruptă de realitate. Un loc particular care te plimbă printr-o amintire frumoasă, veche şi apoi datorită simţurilor te trezeşte cu aroma ceaiului într-un loc modern plin de lumină şi stropi de culoare oferiţi de florile naturale sau pictate care îşi fac apariţia discret în fiecare încăpere.


Acest loc ne demonstrează cum orice musafir în acest loc de vis îşi poate găsi propriul stil şi confort. Mese rafinate, arta şi spaţiu deschis pentru orice tip de eveniment personal sau cultural. Trebuie să căutăm pentru a ne găsii timp şi loc pentru amenajarea elementelor de fericire, bucurie şi nu în ultimul rând confort. Casa Verde semnată JinR rămâne în întreagă lume un loc unde frumosul şi arta amenajării trece de planul uman, atinge perfecţiunea şi scrie o poveste fără sfârşit.


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu