24 iulie 2012

Selva – Iubirea pentru detalii

Designerii  şi-au pus în valoare talentul, iar piaţa este  definită  prin  lux şi calitate. Oare 2013 cu ce ne va surprinde?  Aşteptam cu toţii să urmărim acestă piaţă care este într-o continuă schimbare, care se “aranjează” în pas cu moda şi cultura consumatorilor ei.
Primul producător de mobilă care ne atrage atenţia în acest  sens este Selva, cu  nouă colecţie a sa  Tzsar. Produsele Selva sunt captivante, atât datorită exteriorului, cât şi datorită “valorii interioare”. De remarcat la acest producator italian este  perfecţiunea  lemnului masiv din care acestea sunt realizate.   Atunci când creează un corp de mobilier, Selva încearcă  să transmită de fapt un stil de viaţă. Aşa s-a născut Colecţia Tzsar: stil de viaţă cosmopolit,  si extravagant, în care inspiraţii din toate culturile şi stilurile sunt îmbinate în idei noi şi exclusive.   Gama de produse Selva dă posibilitatea tuturor celor care sunt în căutarea acelui ceva special, să îşi creeze propria lume. O lume care stă deasupra tendinţelor, o lume în care frumuseţea domneşte la nesfârşit.
Colecţia Tzsar este unică şi exclusivă, dispune de o individualitate stilistică, calitate şi durabilitate, cu materiale masive, finisaje perfecte, spactaculozitate şi lumină permanentă pe scena noilor colecţii de mobilier deosebit pentru interioare îndrăzneţe, surprinzatoare şi unice.  Selva a câştigat numeroase premii în acest domeniu şi sunt printre puţinii producători care beneficiază de multe plusuri şi aprecieri. Mobilierul este creat cu o foarte mare atenţie pentru detaliu, materialele sunt alese din mii de modele şi culori, dar toate ignifuge.  Echipa Selva lucrează cu sufletul, inspiraţi de iubire şi oameni. Selva nu îşi doreşte să creeze doar mobilă, îşi doreşte un mediu de oamenii fericiţi care să revină sau să recomande de fiecare dată cu încredere produsele lor.
Dinning-ul Tzsar – zona de luat masa, este centrul locuinţei si reprezintă locul care uneşte familia, iar amenajarea corespunzătoare a acestui spaţiu creează o atmosferă relaxantă şi caldă. Masa, care face parte din acestă opulentă colecţie, este un excelent mobilier magnific şi atemporal. Varietatea de culori şi materiale pe care o oferă se mulează pe gustul şi liniştea fiecăruia. Liniile curbe adaugă un rafinament la masă făcând-o adaptabilă la toate stilurile de interior. Scaunele – clasice,  dar în acelaşi timp moderne,  stilurile care se unesc şi se despart prin liniile  fine fără a deranja privirii armonizează orice  încăpere. Un scaun urban, între 2 vârste, cu un aer proaspat, interesant, care creează o atmosferă deosebită, combinând căldura clasicului cu formele şi liniile clare, specifice stilului modern. Corpul de mobilier din dinning întregeşte unitatea din jurul mesei. Sticla fină combinată cu lemnul dur şi culoarea vie a scaunelor, toate perfecţionate şi finisate manual aduc acea notă de lux şi eleganţă de care încăperea avea nevoie.
Cel mai sacru spaţiu al casei este dormitorul. Ritmul alert al vieţii moderne şi al tehnologiei avansate, a făcut ca acestă  încăpere să fie un ultim refugiu al zilei. Locul unde ne relaxăm, ne odihnim, locul unde uităm de toate problemele din timpul zilei şi ne încărcăm bateriile pentru ziua ce urmează. La prima vedere dormitorul din colecţia Tzsar pare unul în miniatură, un colţişor mic, plin de linişte doar pentru tine.  Dacă aruncăm însă şi o a doua privire putem observa…. “arta” încăperii. Lucrat manual în lemn masiv de tei, detaliat, surprinzător şi elaborat. Acestea sunt caracteristicile principale ale dormitorului Tzsar.  Aceste piese de mobilier sunt adevărate opere de artă, amintind de un stil bogat, perfect ornamentat şi atent decorat.      
Colecţia va atrage mult timp atenţia tuturor celor care îşi doresc opulenţă, bun gust, simplitate şi unicitate. Fiecare piesă  este deosebită  prin finisajul ei, fiecare piesă vorbeşte şi simte o dată cu cei care îi găsesc un loc în casă … până la urmă se pare că oriunde ar fi,  iubeste! Pentru că aşa a fost creată! 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu