3 iulie 2012

Aplauze pe scena mobilei – SELVA prezintă Colecţia Eleganza

Selva ne uimeşte din nou cu o colecţie inedită şi unică  “ Eleganza”. Designerii au creionat, schiţat şi apoi proiectat un nou, vechi, luxos şi liniştit stil de viaţă. Modul de gândire multicultural , amestecul  de inspiraţie din toate culturile şi erele sunt îmbinate în culori şi mult bun gust.  Noua colecţie “ Eleganza” oferită de Selva dă posibilitatea tuturor celor care sunt în căutarea acelui ceva special, să îşi creeze propria lume, propria energie şi simţire în spaţiul de habitat. O lume care stă deasupra tendinţelor, o lume în care frumuseţea, calitatea şi fineţea domneşte la nesfârşit.
Cunoaştem cu toţii că atunci când alegi un corp de mobilier, alegi de fapt un stil de viaţă. Selva produce din dragoste pentru viaţă. Din toate acestea s-au născut inspiraţia şi din ea dorinţa de a concepe amenajări în care oamenii să fie fericiţi.    
Living-ul şi dinning-ul prezentat de Selva  “defilează” în forţă atrăgând şi cea mai critică privire.  Livingul este locul în care ne desfăşurăm multe dintre activităţile zilnice, unde familia şi prietenii sunt primiţi cu foarte multă căldură. Livingul rămâne un spaţiu deosebit care trebuie amenajat asfel  încât să reflecte personalitatea proprietarilor.  Elegant şi îndrăzneţ, cu linii pe cât de simple pe atât de inovatoare, mobilierul se remarcă prin unitatea formală, desing şi finisaje de ultimă oră. Ţesături fine şi diverse, finisaje lăcuite, lumină natural şi accesorii deosebite, toate acestea  însufleţesc atmosfera dând viaţă fiecărui obiect.  De la sfârşitul anului trecut se “poartă” în jurul mesei sau pe cel mult 2 laturi ale acesteia – banchete. Acestea nu înlocuiesc scaunele unei mese, ci fac ca acesta să fie mai prietenoasă. Banchetele sunt uşor de folosit în orice colţ al camerei. Spaţiul se poate transforma  trcând  de la o cină amuzantă şi prietenoasă la o cafea între 2 prietenii pe terasă în jurul unei măsuţe joase cele două acţiuni având în comun o băncuţă.  Mesele te atrag prin finisajul fin şi perfect, varietatea liniilor continuă spaţial trecând de la masă, la canapea   apoi la comoda TV şi corpurile de perete. Aproape ca se “observă” creionul  care desenează acest spaţiu fără a se “ridica” de pe planşă. Imediat ce intrii în acestă încăpere te simţi cu adevărat “acasă”. Culorile pământii atent alese sporesc confortul, plăcerea vizuală şi oferă echilibrul benefic pentru un open-space.
Cel de-al doilea dinning ne încanta cu adevărat privirea. Ţesături fine, ştarsuri, lux, spectacol şi lumini pe scena acestui mobilier. Acum parcă s-a deschis cortina şi aplauzele nu încetează. Scaunul mov aşezat lângă măsuţă şi lampadarul auriu ştie şi este mândru de frumuseţea lui. Culori îndrăznete, laduri, energia pământie, amestec de lemn, sticlă, metal şi lumină naturală fac acestă încăpere îndrăzneaţă şi unică. Găsim din nou amestecul de băncuţe şi scaune în jurul aceleiaşi mese. Dacă prima încăpere era desenată cu un creion, acesta dă senzaţia unui tablou pictat unde culorile şi-au facut “de cap”. Observăm în ambele încăperi obiectele decorative atent alese şi foarte bine poziţionate. Îndrăzneţe ca dimensiune şi culoare,   oglinzii ascunse de privirii cochete  dar poziţionate perfect pentru o enregie pozitivă.
Selva se remarcă din nou prin acestă colecţie “Eleganza”. Produsele sunt captivante, atât datorită finisajului cât şi datorită utilitătii acestora. Remarcăm din nou preţiozitatea lemnului masiv care predomină în producerea pieselor de mobilier.
Captivant… ca urmare a luxului sau exterior şi valorilor sale “interioare” … Selva şi noua colecţie “Eleganza” au deschis cortina din nou cu un ropot de aplauze!        



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu