17 decembrie 2013

DAR DIN DAR, IMPREUNA ADUCEM UN ZAMBET !

Sarbatorile crestine ale romanilor au avut intodeauna un ritual de initiere care i-a ajutat pe oameni sa simta cu adevarat fericirea. In apropierea sarbatorilor incercati sa fiti mai generosi caci « Dar din dar se face Rai ». Fiti mai rabdatori si mai blanzi cu batranii, mai ingaduitori  cu prietenii, mai milosi cu animalele starzii, mai darnici cu cei saraci, spuneti cuvinte frumoase tuturor.
Oferita cu drag, chiar si o bucata de paine poate sa devina un dar, bucuria celui care o primeste va va rasplatii « Bine dai, bine ai ». Nici o alta sarbatoare nu se compara cu seara fermecata de Craciun si Ajun, zapezi imbelsugate, colinde impletite in fuiorul zapezii, toate se intorc la noi din strafundurile copilariei, de indata ce iarna incepe sa miroasa a Craciun.
Asteptarea Craciunului trebuie sa fie insotita mereu de colinde, miros de brad, zambete si fulgi de nea.
In oras insa traditiile s-au pierdut toata lumea fiind prinsa in tumultul vietii cotidiene, sunt furati de mirajul unei cariere, se lupta mereu cu timpul pentru siguranta si binele zilei de maine…

Impreuna putem face cat mai multe suflete fericite inaintea  sarbatorilor si nu numai !

Cateva idei...

*

Fiți și voi culori de curcubeu! Nu ne oprim aici... 
Join 
https://www.facebook.com/groups/1445760639070106/?fref=ts



Va asteptam cu drag -  23 ianuarie 2016, urmeaza etajul 1 al Policlinicii spitalului de copii!


**

https://www.facebook.com/Asociatia-Dicta-Brasov-1664258797149021/?pnref=lhc





***
Pe http://www.shoebox.ro/locatii/ se gasesc locatiile unde putem lasa o cutie cu mici cadouri de Craciun pentru in copil nevoias.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu