21 mai 2012

Nor de soare, de vară şi de... lux

Fiecare colecţie Dedon are un design unic şi poartă o amprentă specială. Dedon apelează la cei mai cunoscuţi şi renumiţi designeri internaţionali pentru a crea cel mai calitativ şi modern mobilier pentru exterior. Produsele sunt făcute manual în atelierul din Lunemburg şi sunt numai din materiale naturale şi fibre Dedon. Filosofia acestui brand este crearea armoniei între operele lor şi natura impecabilă. Pentru fiecare colecţie nouă, Dedon foloseşte cele mai recente tendinţe, cele mai noi culori, aplicaţii şi finisaje.

În ultima perioadă, pentru a ne îmbunătăţi starea de spirit şi a ne odihni “mintea”, încercăm pe cât de mult să aducem mici părţi din natură în propria noastră locuinţă. Se poarta culorile vii care ne fac să trăim, să visăm, modelele florale şi chiar diverse imprimări ale naturii. Dedon uneşte toate aceste elemente într-un stil unic, luxos, transformându-le în adevărate opere de artă, apreciate şi premiate.

Dacă  intenţionaţi să vă transformaţi grădina, terasa sau piscina într-un loc de vis şi luxos, cu siguranţă vor trebui să poarte semnătura acestei mărci. Fibra Dedon, care dă şi numele acestei mărci, este o fibră produsă  în nordul Germaniei, fiind foarte durabilă. Acestă fibră transformă materialele într-o piesă unică de mobilier, de o frumuseţe rară. Elementele complicate sunt confecţionate manual, ceea ce face ca produsul finit să prindă viaţă.

În continuare, pentru a rămâne în acest “ţinut” unic şi rafinat, vă invităm să vă relaxaţi la soare, să ascultam împreună valurile mării şi pescăruşii. Dacă se lasă seara, relaxarea vine o dată cu design-ul celor de la Dedon, care oferă: spaţiu, confort, modernism, lux şi multe stele pe cer...

Clasicul şezlong se reinventează la Dedon în colecţia Nor de Vară. Şezlongul combină partea de relaxare, şi umbrela de pânză, sau “acoperişul”,  pentru a forma împreună un design unic şi rupt de realitate. Nor de Vară oferă utilitate de 360 de grade: şezlongul şi umbrela sunt conectate, sau pot fi despărţite şi aşezate independent, mulându-se după nevoile oricui. Nor de Vară îţi permite să te adaptezi razelor soarelui pentru a-ţi asigura o experienţă relaxantă, luxoasă şi de neuitat. Sezlongul parcă pluteşte pe o bază rotundă care are o structură circulară şi serveşte ca şi măsuţa pentru obiectele personale ce pot îmbunătăţi bronzul, relaxarea petrecută pe plaja, sau pur şi simplu experienţa în natură. Toate elementele acestui  Nor de Vară par că se combină într-un obiect plin de poezie, de visare absolută către perfect, deschis către tot ce este modern şi flexibil, pentru orice tip de relaxare.

Acestă piesă elegantă creată de cei de la Dedon, poate fi uşor confundată cu o sculptură de exterior, un obiect decorativ impecabil. Până şi denumirea te poartă parcă într-un ţinut aparte.

Am descoperit Dedon o dată cu dumneavoastră, am apreciat şi studiat Nor de Vară cu un ochi de poet, şi unul de specialist în domeniului mobilierului. Primul m-a dus cu gandul la un concediu ideal, care să-mi gâdile auzul cu valurile mării, la relaxare şi comfort maxim, la o carte bună de citit la soare, la un cocktail cu multa gheaţă.  Al doilea a încercat, şi a reuşit, să mă convingă că: avem nevoie de calitate, avem nevoie de bun gust, avem nevoie ca tot ce ne înconjoară să aibe “povestea lui unică”.

Nor de Vară are o poveste pictată de cei de la Dedon, care să placă, să fie admirată, să vorbească fără a spune nimic... Privind te relaxezi!

Are o poveste care va fi apreciată de cei cu bun gust şi o educaţie aleasă... Poate aşa reuşesc ei să ne transmită că tot ce ne înconjoară prinde viaţă!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu