15 mai 2012

Plexiglasul, un material inovator în arta amenajării mesei

O echipă tânăra din Braşov inovează prin formă şi culoare, într-un alt mod de a servi deliciile mâncărurilor româneşti.

Solicitarea ineditelor “tăviţe” vine din partea maestrului în arta culinară Ştefan Bercea. Imaginaţia le este pusă la mare încercare. Cerinţele au fost simple: artistul nostru în arta culinară doreşte o prezentare inovativa, finisata perfect şi specific românească... ca la carte!

Băieţii s-au pus pe treabă! Au propus culorile şi materialul, formele şi tematica, dăruire şi profesionalism. Plexiglasul este un material din ce în ce mai utilizat în arta decoraţiunilor atât exterioare, cât şi interioare... Pentru a atrage atenţia au ales îndrăzneţ portocaliu şi verde, iar piperul negru şi-a făcut şi el apariţia. Totul este asezonat cu foarte multă lumină naturală sau artificială. Serigrafia Castelului Bran a fost cu siguranţă pusă în evidență cu o bucată de brânză de burduf în coajă de brad, ceapă verde şi un pahar de voie bună!

Nuferi, petale, trifoi cu patru foi, frunze şi mese - flori, toate completate de un finisaj perfect. Mă gândesc sincer că poate nu mi-ar strica o masă în formă de lalea în grădina casei mele finisată într-un violet aprins, iar spre vârful petalelor puţin rozaliu. De la jumătatea piciorului central al mesei să plece frunza lalelei care va fi şi suportul revistelor mele... vă puteţi închipui? Eu da!
Vă las şi pe dumneavoastră să vă puneţi imaginaţia la încercare, în a descoperi noi forme de mobilier sau decoraţiuni din plexiglas ideal pentru orice tip de amenajare veselă!

Contact: Intens Coliana 0740.811.676










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu