12 iunie 2012

Frumuseţea timpului în arta fină a lemnului – Selva noua colecţie Vendome

Extravaganţa unei  case  constă în tabloul perfect care-l oferă jocul de luminii, culori, materiale şi bunul gust al fiecărui proprietar. Urmărim încet, în paşi de dans linia fină a mobilierului ce ne înconjoară zi de zi… Trăim în confort şi mângaiere, în materiale fine, de o eleganţă rară… toate acestea ne poartă o dată cu timpul şi ne întâmpină cu acelaşi zâmbet larg ori de câte ori ajungem acasă.
Bine aţi venit într-o lume plină de eleganţă clasică şi frumuseţe atemporală!  - acesta este mesajul de bun venit în lumea celor de la Selva. Mobilierul Selva este o pieseă de rezistenţă îndelungată  încă de la prima finisare a lemnului. Lucrat manual, cu precizia detaliilor atent finisate, Selva nu lucrează mobilier “pe bandă”, fiecare piesă este o operă de artă care innobilează orice încăpere.  Mobilierul clasic va impresiona întodeauna prin eleganţă şi liniile sale armonioase. Asocierea nuanţelor de pământ ale mobilierului clasic cu acesorii moderniste,  metalice  sunt piese de rezistenţă îndelungată ţncă de la prima lor apariţie scenică.
Pentru prima dată, noua colecţie Vendome este prezentată la târgul de mobilă de la Milano din acest an. Colecţia este realizată împreună cu designer-ul Italian Lorenzo Belloni care are o colaborare de lungă durată împreună cu echipa celor de la Selva. Semnează impresionante colecţii de mobilier. Colecţii care se menţin în atenţia consumatorilor de artă, colecţii ce ne atrag privirea în timp, la timp şi o farmecă în detaliile perfecte ale lemnului.
Cu o tradiţie de peste 70 de ani în design-ul de mobilier, Lorenzo Bellini spune că diferenţa este de fapt un stil italian, un stil care ne place şi pe care-l acceptam în jurul nostru uşor şi elegant.
Colecţia Vendome cuprinde o mare varietate şi complexitate  de piese de mobilier:  masă, scaune, pat, comodă, noptiere  şi consolă.  Selva se remarcă prin numeroasele colecţii, produsele sunt captivante atat datorită exteriorului, cât şi datorită valorii interioare – de remarcat este preţiozitatea lemnului din care sunt fabricate colecţiile. Atunci când se alege un corp de mobilier, se alege de fapt un concept sau un stil de viaţă.
După camera de dormit, una dintre cele mai importante încăperi este living-ul şi dinning-ul sau… dinning-ul şi living-ul. Living-ul este locul în  care se desfasoară multe dintre activităţile zilnice, unde petreci cel mai mult timp alături de familie, pritenii şi invitaţii casei. Acesată încăpere trebuie să fie un spaţiu deosebit care  amenajat astfel încât să reflecte personalitatea proprietarului. Alegând Selva înseamnă că ai ales un stil de viaţă cosmopolit, extravagant, că modul de gândire este unul multicultural în care inspiraţia din toate erele şi culturile sunt îmbinate în idei noi şi exclusive. Fotoliile din capetele mesei  stabilesc prioritatea celor mai importante personae din casă. Comoditatea unui astfel de fotoliu - scaun arată respect şi mult confort în combinaţie cu fineţea ţesăturilor. Lemnul dur al mesei este completat de picioarele  jucăuşe ale mesei. Extensibilă, în diverse culori masa din colecţia Vendome poate oricând să-ţi asculte gândurile, şoaptele şi să-ţi servească suport perfect pentru nenumaratele cine petrecute cu familia. Zona de luat masa devine cu atât mai importantă cu cât aceste produse sunt unice , exclusive şi  împletite cu individualitatea stilistică, durabilă în timp.
Această nouă colecţie este inspirată din secolul al XVIII-lea, de designerii francezi. Combinaţia flerului francez cu farmecul Italian zâmbeşte orcărui romatic. Imbinarea tabloului a  celor doua stiluri, a celor doua etape de educaţie rezultă un mobilier rafinat, Un mobilier semnat Selva, perfect de atins, onorat să vă păşească în casa şi în suflet!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu