23 iunie 2012

O umbră jucăuşă de soare uitată la umbra unei cine cu prietenii

Dedon completează colecţia de exterior

Odată cu încălzirea vremii, cu revenirea naturii la viaţă vine încetul cu încetul şi vara. Oare cine nu aşteaptă plăcutul anotimp? Căldură, relaxare, departe de problemele de la birou, de agitaţia de zi cu zi. Într-un sezlong la mare, la munte mângâiaţi pe faţă de soare, ascultând valurile mării sau ciripitul păsărelelor. Într-un singur cuvânt VACANŢĂ!

Pentru toată lumea există un colţ al lui, un concediu pe care l-a visat tot anul. Eu recomand şi în acest an relaxarea Dedon. Fiecare nouă colecţie Dedon având designul său unic te face cu adevărat să te simţi relaxat şi fericit.

Dedon lucrează cu cei mai buni şi mai cunoscuţi designeri din lume pentru a crea mereu o colecţie fascinantă şi spectaculoasă. Mobilierul de exterior trebuie să fie cel mai confortabil. Timpul petrecut “afară” este mereu însoţit de veselia copiilor, de amuzamentul prietenilor, de o carte bună şi un cokteil rece. Produsele Dedon sunt făcute manual, folosindu-se doar materiale 100 % naturale şi binecunoscuta fibra Dedon – produsă la sediul central din nordul Germaniei, după o “reţetă” secretă. Fibra Dedon este extrem de durabilă, supusă la 12 controale riguroase de asigurare a calităţii.  Acestă fibră transformând mobilierul într-o piesă unică de o frumuseţe atemporală. De ce să nu dăm viaţă spaţiilor verzi, plajei, piscinei, petrecerilor? De ce sa nu ne înconjurăm de lucruri cu adevărat frumoase şi valoroase?

Dedon nu are nicio scuză pentru petrecerea ta în aer liber. Sunt pe piata de 20 de ani, la fel de tineri, la fel de îndrăzneţi, de moderni, energici cu idei din ce în ce mai bune. Experienţa le accentuează semnătura şi brand-ul. Sunt pe primul loc pe piaţă privind calitatea.  Dedon revoluţionează piaţa în domeniul mobilierului de exterior.
Iată cum  designerii şi producătorii de mobilier ne invită la relaxare. Poate că anii care au trecut ne-au agitat îndeajuns de mult să ne dorim concedii lungi, luxoase şi de neuitat. Dedon oferă rafinament, modernism şi odihnă. Spaţiul tău verde, piscina de lângă casă are nevoie de mobilier care să bucure privirea. Mometele petrcute alături de cei dragi, mângâiaţi de soare, alintaţi de brizele mării şi amuzaţi de năzbâtiile copiilor nu vor fi niciodată uitate. Acestea sunt adevăratele motive pentru ca armonia formelor Dedon să intre în viaţa dumeavoastră!

Parasols – “umbră jucăuşă într-o zi de vară perfectă”, umbrela de soare prinde viaţă în urma logo-ului creat de echipa Dedon. Concepută sub acelaşi brand încă de la prima schiţă, Parasols iese “sub soare” în 2010 cu două variante de culori: argintie şi albă, forma hexagonală şi  diametrul de 260 cm. Când soarele străluceşte, iar bronzul tău este perfect o umbră semnată Dedon cu siguranţă te va face să zâmbeşti. Aspectul deosebit de delicat, aluminiul folosit pentru structura metalică face ca deschiderea acesteia să fie foarte uşoară. Parasols combină cele mai înalte cerinţe Dedon, calitatea cu design-ul şi eleganţa, luxul cu funcţionalitatea.

Pontoon – “simplitatea la cele mai înalte standarde”, masa Pontoon creată de designeri de la Eoos completează colecţia Dedon. În două culori moderne: wenge negru şi alb, în diverse dimensiuni şi extensii Pontoon se poate adapta orcărui spaţiu. Pontoon s-a dorit să fie un proiect care să completexe, nu o piesă spectaculoasă aşa cum ne-au obişnuit. Atenţia s-a îndreptat către utilitate şi finisaje. Pontoon este singurul obiect de mobilier care nu foloseşte fibra Dedon dar poartă aceiaşi semătură.  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu